Provođenje programa “Otvorena vrata” u uvjetima posebnih epidemioloških mjera

Provođenje programa “Otvorena vrata”  provodi  se  pod posebnim epidemiološkim mjerama obzirom da i dalje traje pandemija virusa Covid – 19 sa korisnicima programa na terenu, a po potrebi i u prostoru Udruge.

U provođenju programa “Otvorena vrata” glavnina radnih zadataka izvršava se na terenu u dogovoru sa korisnicima programa kojima Udruga slijepih Ogulin omogućava korištenje usluge prijevoza  liječniku unutar karlovačke županije, prilikom odlaska u kupovinu, banku, trgovine odjećom, ljekarnu te za ostale potrebe korisnika, a sve to uz poštivanje epidemioloških mjera uz nošenje zaštitnih maski, dezinfekciju ruku korisnika programa i radnih površina u automobilu i prostoru Udruge slijepih Ogulin.

Tijekom listopada 2021. godine korisnicima programa “Otvorena vrata” koji su zatražili tiflotehnička pomagala koja su osigurana ovim programom, a koja nisu na listi pomagala HZZO-a podijelili smo tražena pomagala.