Provođenje 1. godine programa “Otvorena vrata”

Udruga slijepih Ogulin provodi prvu godinu novog trogodišnjeg programa “Otvorena vrata” za koji je potpisan ugovor sa Ministarstvom rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike .

Provedba prve godine ovog programa je započela 01.06.2023. godine, a završava 31.05.2024. godine, a provođenje cjelokupnog trogodišnjeg programa je pod nazivom “Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga za razdoblje od 2023. do 2025. godine.

Kroz provođenje ovog programa našim članovima osigurana su tiflotehnička pomagala koja nisu na listi pomagala HZZO – a te je osiguran mobilni tim koji se sastoji od psihologa, edukatora i voditelja za pružanje psihološkog savjetovanja članovima prema njihovim potrebama i edukator u svrhu prezentacije tiflotehničkih pomagala .

Ovaj program financira Ministarstvo rada , mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike .

Sadržaj ove web objave u isključivoj je odgovornosti Udruge slijepih Ogulin i ne odražava nužno stajalište Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike .