Provedba Eu projekta “Budi uz mene”

lenta-1024x400

Uz pomoć projekta “Budi uz mene” kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, Udruga slijepih Ogulin organizira dnevne aktivnosti koje su  prilagođene članovima  Udruge, kako bi im se povećala socijalna uključenost te unaprijedila kvaliteta života.

Udruga je prepoznala potrebu za organiziranjem dnevnih aktivnosti koja će ovim dosadašnjim projektom razvijati izvanistitucionalne usluge za  slijepe osobe. Korisnici projekta “Budi uz mene” se sve više uključuju u društveni život zajednice kroz uključivanje u obrazovne, kulturne, kreativne, zabavne i rekreacijske aktivnosti, koje su primjerene njihovim interesima i sposobnostima te kroz njih imaju mogućnost ostvarenja cjelovitog razvitka vlastitih potencijala.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 487.920,00 kn, dok je od strane Eu sufinancirano također 487.920,00 kn.

Trajanje projekta: 08.01.2020.-08.01.2022.

Za više informacija o EU fondovima, molimo posjetite web stranicu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije www.strukturnifondovi.hr , www.esf.hr .

Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost Udruge slijepih Ogulin.