Proslava Svete Lucije u Udruzi slijepih Ogulin

U srijedu, 13. prosinca , proslavili smo blagdan Svete Lucije, nebeske zaštitnice slijepih osoba te se nakon dužeg vremena okupio veći broj naših članova u ugodnom druženju i razgovoru uz mali domjenak .

Osim članova i djelatnika Udruge, pridružili su nam se župnik župe Svetog Križa u Ogulinu vlč. NIKOLA PRŠA koji nam je svima zaželio mir i blagoslov kroz ovo Božićno vrijeme te sve najbolje u novoj 2024. godini i gosp. DAMIR TURKALJ, profesor psihologije, koji nam je od lipnja ove godine suradnik u novom programu “OTVORENA VRATA” .

Nakon toga je uslijedio službeni dio, sjednice Skupštine i Izvršnog odbora Udruge u sklopu kojih je predsjednik Udruge gosp. MILJENKO VUČIĆ iznio pojedinosti u vezi novosti za naše članove vezano uz početak primjene novog Zakona o socijalnoj skrbi i načinu na koji se u sklopu tog Zakona mijenja dio financiranja rada Udruge te novosti u vezi isplata inkluzivnog dodatka za naše članove koji primaju neki oblik naknade za invaliditet preko Centra za socijalnu skrb .

Nakon službenog dijela , uslijedio je mali domjenak za naše članove koji su nakon dužeg vremena imali priliku za druženje .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.