Potpisan Ugovor o dodjeli financijskih sredstava za trogodišnji program “Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju udruge” 2020.do 2023.godina “Ministarstvo za demografiju,obitelj,mlade i socijalnu politiku,naziv programa “Otvorena vrata”

lenta

Udrugi slijepih Ogulin dodijeljena su financijska sredstva za trogodišnji program “Otvorena vrata” financiranom od Ministarstva za demografiju,obitelj,mlade i socijalnu politiku. Partneri na projektu su Grad Ogulin i Općina Josipdol.
Projektom su osigurana sredstva za nastavak ugovora poslovne tajnice/koordinatora i asistenta/administratora,čime je osigurana dostupnost djelatnika 24 sata na raspolaganju korisnicima,nabavka tiflotehničkih pomagala,nastavak,provođenje i održavanje sustava TELE CARE,stručna edukacija/rehabilitacija korisnika,edukacija zaposlenika i volontera,uključivanje volontera u sve aktivnosti udruge.
Ovo je naš prvi projekt koji smo provodili narednih 6 .godina te nam je uvelike bio od velike važnosti kroz koji smo pridonijeli značajnom povećanju socijalne uključenosti korisnika u svakodnevni život,sudjelovanje u aktivnostima,druženju te razvili suradničke odnose i olakšali samostalno življenje korisnika.
Samim projektom kroz sve ove godine olakšali smo si prijave na druge projekte i planirane aktivnosti jer smo socijalno uključili korisnike i povratno kroz njihovo zadovoljstvo aktivnostima i socijalizaciju napravili korak dalje.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.