Posjet gradonačelnika našoj udruzi uoči dana bijelog štapa i sjednica izvršnog odbora

DSC00165Dana 14.10.2015. održana je sjednica izvršnog odbora udruge prigodom koje su istaknute aktivnosti koje je udruga imala u proteklom razdoblju od zadnje sjednice izvršnog odbora, dakle u razdoblju od 19.03.2015. – 14.10.2015.

Sa zadovoljstvom možemo reći da provođenje projekta “Otvorena vrata” teče prema planu i sve aktivnosti vezane za navedeni projekt izvršene su kako je planirano, a od 01.06.2015. započela je druga godina provedbe ovog projekta čija sredstva osigurava partner udruge – Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Po završetku sjednice izvršnog odbora udruge posjetio nas je gradonačelnik grada Ogulina gosp. Jure Turković na zadovoljstvo svih prisutnih.

Gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo i pohvalu u radu naše udruge te naglasio da grad Ogulin uvijek stoji na raspolaganju za dijalog i dogovor i obećao daljnju pomoć u okviru mogućnosti grada.

Na kraju svog posjeta gradonačelnik je zaželio uspjeh u radu udruge u budućnosti te svimčlanovima zaželio sretan dan bijelog štapa.

U nastavku pogledajte nekoliko fotografija…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.