Započela provedba druge godine trogodišnjeg programa “OTVORENA VRATA” koji financira partner Udruge slijepih Ogulin – Ministarstvo socijalne politike i mladih

IMG_20150810_150952Potpisivanjem ugovora za drugu godinu programa “Otvorena vrata” koji je financiran od strane partnera Ministarstva socijalne politike i mladih nastavljena je provedba trogodišnjeg programa u našoj Udruzi slijepih Ogulin.

Program “Otvorena vrata” osmišljen je tako da u što većoj mjeri nastojimo pomoći našim članovima u vidu slobodnih aktivnosti, za potrebe prijevoza naših članova liječniku i drugih ustanova ako za to imaju potrebu,a pogotovo ako su iz udaljenijih područja koje pokriva naša Udruga pošto Udruga slijepih Ogulin ima članove u krugu od 50 km od grada Ogulina.

Isto tako, u okviru mogućnosti programa “Otvorena vrata” potrebitim članovima nabavljamo i neka tiflotehnička pomagala kako bi im se olakšale poteškoće u svakodnevnom životu.

Stoga je ovih dana u tijeku podjela tiflotehničkih pomagala druge godine provođenja programa “Otvorena vrata” kao i ljetovanje za naše članove u ERKS Premantura.

Pogledajte fotografije u nastavku…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.