Održane sjednice izvršnog i nadzornog odbora Udruge slijepih Ogulin

Dana 16.03.2016. održane su sjednice izvršnog i nadzornog odbora Udruge slijepih Ogulin na kojima je predsjednik Udruge gosp. Miljenko Vučić ukratko izvjestio članove o tijeku provedbe projekata MSPM kao i ostalih projekata te istaknuo najvažnije smjernice za rad Udruge u ovoj 2016. godini.

Financijski plan za 2016. godinu donesen je na zadnjoj skupštini Udruge 16.12.2015. godine te je ovom prigodom potvrđen.

Pošto je sadašnji dopredsjednik i član izvršnog odbora Udruge gosp. Mario Turković u radnom odnosu u gradu Zagrebu te nije u mogućnosti aktivno sudjelovati u radu Udruge, za novog dopredsjednika Udruge slijepih Ogulin predložen je član Udruge gosp. Goran Turković o čijem imenovanju za tu dužnost će biti odlučeno na godišnjoj skupštini Udruge koja će se održati 13. travnja 2016.

Predsjednik nadzornog odbora Udruge slijepih Ogulin gosp. Vladimir Kubelka pohvalio je rad Udruge te naglasio da u skoroj budućnosti možemo očekivati mogućnost aplikacije prema programima koje financira Europska Unija.
Dana 18.03.2016. u prostorijama Saveza slijepih Hrvatske u Draškovićevoj ulici u Zagrebu održana je godišnja skupština Saveza slijepih Hrvatske na kojoj je detaljno predočen financijski plan Saveza za 2016. godinu te sve ostale smjernice za rad Saveza u 2016. godini što su okupljenima obrazložili predsjednik Saveza gosp. Vojin Perić i izvršna direktorica Saveza gđa. Karmen Nenadić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.