Novi projekti Udruge slijepih Ogulin i ostale aktivnosti

Dana 04. svibnja 2016. godine potpisan je zajedno sa Općinom Josipdol Ugovor o dodjeli financijskih sredstava u svrhu institucionalne potpore Udruge u 2016. godini.

U sklopu provedbe institucionalne potpore Udruge od strane Općine Josipdol, a prema projektu sufinanciranom od iste općine 21.svibnja 2016. godine predsjednik Udruge gosp. Miljenko Vučić uručio je laptop našoj članici,  studentici Martini Mihaljević.

Martina Mihaljević rođena je 1993. godine i studentica je 3. godine Edukacijsko – rehabilitacijskog fakulteta u Zagrebu smjera logopedija. Članica je Udruge slijepih Ogulin kraće vrijeme.

Sa zadovoljstvom možemo reći da je zbilja vrijedna studentica i drago nam je da će se moći poslužiti novim laptopom u svom radu i zadacima na faklutetu.

Dana 18. svibnja 2016. godine potpisan je Ugovor o sufinanciranju projekta ” Sjaj u tami ” koji je sufinanciran od strane Karlovačke županije.

Dana 20. lipnja 2016. godine potpisan je Ugovor o sufinanciranju provedbe projekta ” Bolja udruga ” koji je sufinanciran od strane Grada Ogulina.

Dana 29.06. održana je sjednica izvršnog odbora Udruge slijepih Ogulin na kojoj je predsjednik Udruge gosp. Miljenko Vučić upoznao članove upravljačkog tijela sa potpisivanjem Ugovora o sufinanciranju svih spomenutih projekata iz ovog podužeg teksta.

Prve srijede u srpnju, točnije 06. srpnja 2016. imali smo tradicionalno besplatno mjerenje šećera i tlaka za sve naše članove koje svakog mjeseca provode naše vrijedne patronažne sestre Marija i Valentina na čemu im se i ovom prigodom od srca zahvaljujemo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.