Aktivnosti u Udruzi slijepih Ogulin tijekom ožujka 2017. godine

Tijekom ožujka imali smo više aktivnosti u Udruzi slijepih Ogulin.
 
Tradicionalna prva srijeda u mjesecu rezervirana je za besplatno mjerenje tlaka i šećera za naše članove te su nas 01. ožujka posjetile naše drage patronažne sestre Marija i Valentina i tom prigodom se okupio veći broj članova.
 
Dana 02. ožujka predsjednik Udruge slijepih Ogulin u pratnji videćeg pratitelja prisustvovao je javnoj tribini pod naslovom Nasilje u obitelji i nad ženama sa invaliditetom”  koja je upriličena u svečanoj dvorani gradske knjižnice i čitaonice Ogulin gdje su prisutni imali prilike čuti o ovom velikom problemu pošto je nasilje nad ženama itekako prisutno, a posebno je poražavajuća činjenica da se provodi i nad ženama sa invaliditetom koje su posebno osjetljiva skupina u društvu.
 
15. ožujka u prostorijama Udruge održane su sjednice izvršnog i nadzornog odbora Udruge , a predsjednik Udruge slijepih Ogulin gosp. Miljenko Vučić naznačio je smjernice za rad Udruge u budućnosti te obrazložio financijsko izvješće koje je predočeno članovima nadzornog i izvršnog odbora.
 
Ujedno je predložen datum održavanja sjednice skupštine Udruge, a to će biti 5. travnja 2017. sa početkom u 10 sati u prostoru Hrvatskih željeznica u Strossmayerovoj ulici u Ogulinu.
 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.