Aktivnosti u Udruzi slijepih Ogulin

Budući da je sve više aktivnosti u Udruzi slijepih Ogulin, željeli bismo ih istaknuti kao bitne za naše članove,  ali i za rad udruge.

Već tradicionalno, druženje većeg broja članova je svake srijede, a svake prve srijede u mjesecu naše patronažne sestre Marija i Valentina vrše mjerenje tlaka i šećera za naše članove.

Iako ostalim danima u tjednu članovi manje dolaze u udrugu, nastojimo animirati članstvo da bude aktivnije koliko je to moguće i koliko to članovi žele, a posebno zato što naši slijepi članovi koji su nesamostalni u kretanju imaju sad i dodatnu mogućnost koristiti usluge videćeg pratitelja na području Ogulina i okolice kao i na području općina Plaški i Saborsko te za sve njih, a i za sve ostale članove udruge imamo osiguran besplatni prijevoz liječniku i u druge ustanove u okviru Karlovačke županije.

U utorak, 02.02.2016. videći pratitelji Udruge slijepih Ogulin pohađali su edukaciju za videće pratitelje koja je bila organizirana u Savezu slijepih Hrvatske sa kvalitetnim i sadržajno vrlo korisnim programom koji će itekako koristiti videćim pratiteljima koji rade na novom trogodišnjem programu partnera MSPM pod nazivom ” Kroz život zajedno”.

U nastavku pogledajte fotogaleriju:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.