Aktivnosti u Udruzi slijepih Ogulin u proteklom razdoblju

Od aktivnosti u Udruzi slijepih Ogulin koje su se odvijale u proteklom razdoblju izdvojili bismo redovno mjesečno mjerenje tlaka i šećera za naše članove za mjesec svibanj i lipanj koje se već tradicionalno odvija svake prve srijede u mjesecu, a obavljaju ga naše patronažne sestre Marija Brkić i Valentina Pribanić kojima se i ovom prilikom srdačno zahvaljujemo.

Mnogim našim članovima upravo ta prva srijeda u mjesecu je prilika za druženje i razgovor o svojim svakodnevnim problemima i zdravstvenim tegobama, životnim radostima i neprilikama te svakodnevnim temama iz društvenog života.

Moramo istaknuti da se naši članovi općenito najviše druže i dolaze u prostoriju Udruge svake srijede iako bismo željeli da na druženja dolaze i ostalim danima kada smo na raspolaganju našim članovima u Udruzi, a to su u prvom redu ponedjeljak, srijeda, četvrtak i petak dok smo utorkom uglavnom na terenu u obilasku naših članova koji su bolesni, nepokretni te iz zdravstvenih razloga nisu u mogućnosti dolaziti u Udrugu.

Za sve njih na raspolaganju je osobni asistent i videći pratitelj koji je uvijek dostupan na službeni mobitel Udruge.

Sa zadovoljstvom možemo reći da smo od 1. lipnja 2016. započeli provedbu 3. godine programa glavnog partnera Udruge Ministarstva socijalne politike i mladih pod nazivom “Otvorena vrata”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.