Obavijest o provođenja projekta “Budi uz mene” UP.02.2.2.09.0150 u mjesecu svibnju

lenta

 S obzirom na izvanrednu situaciju u kojoj se još uvijek nalazimo, uslijed epidemije korona virusa (COVID 19), obavještavaju se korisnici da će se provođenje projekta odvijati u minimalnom i nužnom obimu. Sa danom 04.05.2020 djelatnici su opet u udruzi sukladno uputama Vlade RH I Nacionalog stožera civilne zaštite. Zbog naravi korisnika projekta i dalje su im osigurane usluge videćeg pratitelja, a obim njihovog provođenja će ovisiti o mogućnostima prilagodbe nastaloj situaciji.

Videći pratitelj za vrijeme proglašene epidemije koronavirusa obavlja poslove videćeg pratitelja u prilagođenom obliku sukladno uputama Vlade RH i Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Prostorije udruge i videći pratitelji osigurani su zaštitnom opremom i sredstvima za higijenu (rukavicama, maskama i sredstvima za dezinfekciju) te drugim sredstvima predostrožnosti borbe protiv virusa.

Poduzeti ćemo sve što je u našoj moći da se dostupne usluge odvijaju u mogućnostima koje dozvoljava novonastala situacija, a svima Vama se unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju.

Ukupna vrijednost projekta iznosi  487.920,00 kn, dok je od strane EU sufinancirano također 487.920,00 kn.

Trajanje projekta: 08.01.2020.-08.01.2022.

Za više informacija o EU fondovima, molimo posjetite web stranicu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije www.strukturnifondovi.hr.

Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost Udruge slijepih Ogulin.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.